0
ARTICLES (0)
X
?

Terminis i condicions

Devolucions

Terminis i condicions

Formes de pagament

Avís legal

Política de privacitat

Politica de Cookies

Introducció

Armand Basi posa a la seva disposició un servei de compra online que li permetrà comprar des de qualsevol dispositiu alguns dels articles disponibles en les botigues. A més, podrà gaudir de promocions, regals i ofertes exclusives.

A continuació, li convidem a revisar les condicions generals de venda que regulen la compra de productes Armand Basi a través d'aquesta Pàgina Web. En aquest sentit, l'ús d'aquesta Pàgina Web constitueix el seu acord a aquestes condicions generals de venda. No obstant això, si té algun dubte sobre les mateixes, pots posar-se en contacte amb nosaltres en:

C/SantLluc 54-54
08918 Badalona
Espanya
934 846 426
ab@armandbasi.com

Les nostres dades

Les següents condicions regulen la venda dels productes presentats en aquesta Pàgina Web per la societat:

ARMAND BASI S.L. (D'ara en endavant Armand Basi)

C/SantLluc 54-64
08918 Badalona
Espanya
+34 934 846 426
ab@armandbasi.com


Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el Tom 42599, Foli 74, Fulla B411304, Inscripció 1 i amb C.I.F. B65531030 Armand Basi S.L.

Contracte

1. Disponibilitat del servei

En realitzar una comanda en www.armandbasi.com vostè assegura que és major de 18 anys.

Els productes oferts es distribueixen en els estats membres de la Unió Europea; així com a Andorra.

Les persones físiques residents fora d'aquests països només podran beneficiar-se del servei de compra online d'aquesta Pàgina Web quan l'adreça d'enviament de la comanda es trobi en algun dels països o territoris abans esmentats.

2. Garanties de compra

En aquesta web cada producte informarà de les següents dades:

Nom de l'article
Imatge/es de l'article
Descripció de l'article
Talles i colors disponibles, si escau
Composició
Instruccions de rentat
Preu (Euro)


Armand Basi ha realitzat un esforç per mostrar els colors de les peces i productes de la forma més propera a la realitat possible. No obstant això, el color de les peces i productes que apareixen en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent de la qualitat del monitor del seu ordinador. En aquest sentit Armand Basi no pot garantir que els colors que apareguin en el seu monitor s'ajustin fidelment a la realitat.

Les ofertes especials, promocions o descomptes seran vàlids fins la data indicada o fins a fi d'existències.

3. Procediment de la compra

Els articles que es desitgin adquirir hauran de ser seleccionats i afegits a la cistella de compra fent clic sobre la icona corresponent.

La cistella de compra contindrà la referència de l'article seleccionat, el seu nom, talla, color triat, i preu, en euros € (impostos inclosos).

Per als enviaments a Espanya (Península + Balears), el preu del transport estarà inclòs en el preu dels articles. Per a la resta de països es carregarà al comprador la tarifa de transport que variarà en funció de la destinació.

Per realitzar la compra es requeriran les dades personals de l'usuari, que seran incorporats a la nostra base de dades amb l'objecte de poder processar la comanda i de facilitar la realització de noves compres a través de la Pàgina Web. Les dades personals proporcionades pels usuaris seran tractats conformement a l'establert en la nostra Política de Privacitat. L'usuari podrà accedir, a tot moment, a les dades personals facilitades i a la informació de les comandes realitzades. Armand Basi recorda als usuaris que les dades personals han d'indicar-se amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en l'enviament del/els article/s adquirits. A més, en el cas de ser sol•licitat expressament per l'usuari, el mateix rebrà per correu i/o sms informació i publicacions relatives a ARMAND BASI.

Una vegada emplenada l'ordre de compra, i abans de l'enviament de la comanda es presentarà a l'usuari un resum de la comanda identificant l'article adquirit, el seu preu total (transport i impostos inclosos) amb cadascun dels conceptes desglossat, i les dades d'enviament de la comanda, perquè l'usuari confirmi el mateix mitjançant clic en el botó amb l'expressió 'Confirmar pagament'.

Les compres podran ser pagades amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard i American Express). No s'admetran altres formes de pagament que les específicament previstes en les presents condicions de venda. Per als pagaments amb targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel•la de pagament de l'entitat financera corresponent, una vegada s'hagi comprovat que les dades comunicades per l'usuari són correctes.

Confirmada la transacció, es comunicarà a través de la pròpia pàgina web el número de comanda perquè l'usuari pugui, a tot moment i des de l'ordinador, fer el seguiment del mateix.

Així mateix, es remetrà un missatge de correu electrònic a l'adreça indicada per l'usuari, amb una descripció de la comanda i les dades personals facilitades. La no recepció d'aquest missatge pot deure's a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o a algun error d'escriptura en l'adreça de correu electrònic facilitada. En tots dos casos, Armand Basi recomana a l'usuari contactar amb Atenció al client.

El cost de les devolucions i exercici del dret de desistiment serà de compte i càrrec del comprador, conforme el procediment explicat en el document “Política de devolucions”

4. Disponibilitat dels productes

Si al moment de l'emissió de la comanda detectem que no hi ha existències en els nostres magatzems d'algun dels productes inclosos en el mateix, se li notificarà al client immediatament. A més, l'import de l'article cobrat i no enviat s'abonarà en els dies següents al client, pel mateix mitjà de pagament utilitzat en la compra.

Preu i pagament

1. Pagament i moneda

Els preus en aquesta Pàgina Web es mostren en Euros.

Els preus dels productes mostrats a la pàgina web són els mateixos indiferentment del país des d'on es compri.

2. Impost Sobre el Valor Afegit

D'acord amb la Llei de l'Impost sobre el Valor Afegit, Armand Basi està obligada a repercutir aquest impost, al tipus vigent a cada moment, a tots els productes lliurats a Espanya, excepte Canàries, Ceuta i Melilla.

En els lliuraments realitzats a Canàries, Ceuta i Melilla, seran aplicable els impostos i arbitris que corresponguin d'acord amb la normativa vigent en cadascun d'aquests territoris.

3. Formes de pagament

Armand Basi únicament acceptarà pagaments realitzats a través de targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard o American Express).

El càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel•la de pagament de l'entitat financera corresponent, una vegada s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

4. Seguretat en el pagament

Amb l'objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, Armand Basi utilitza sistemes de pagament segur d'entitats financeres de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l'entitat financera corresponent.

Per al pagament amb targetes Visa, MasterCard i American Express, Armand Basi únicament accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure que es distingeix pels distintius Verified by Visa, MasterCard SecureCode i American Express Safekey. El Comerç Electrònic Segur és una iniciativa el principi bàsic de la qual és garantir la seguretat en les transaccions per Internet. En realitzar el pagament a través de la passarel•la de pagament segur, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit estigui activada per a Comerç Electrònic Segur. A continuació, connectarà amb el banc emissor de la mateixa, el qual sol•licitarà que autoritzi l'operació mitjançant un codi personal d'autenticació. L'operació solament s'efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d'autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada.

Com a mesura complementària al sistema de 'Pagament Segur' i amb l'objectiu de col•laborar en la prevenció del frau a través d'Internet, Armand Basi es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client així com adoptar les mesures que estimi oportunes (inclosa la cancel•lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figuren en la comanda.

5. Límit de compra

Armand Basi no permet la compra de productes Armand Basi per a la seva posterior revenda. En aquest sentit, no podran realitzar-se compres per import superior a 1500 euros ni que continguin més de 40 articles. Els clients que estiguin interessats a realitzar compres superiors a aquest import o quantitat per a altres finalitats que la revenda hauran de posar-se en contacte amb Armand Basi S.L. on se'ls informarà sobre les diferents opcions per realitzar la compra desitjada.

Entrega

L'enviament a Espanya (Península i Balears) dels articles comprats en armandbasi.com es realitzarà a través de CORREOS i serà lliurat en un termini aproximat entre 8 i 12 dies laborables i serà sempre gratuït (excepte Ceuta, Melilla i Canàries).

L'enviament fora de Espanya dels articles comprats en armandbasi.com es realitzarà a través d’empresa de missatgeria internacional i serà lliurat en un termini aproximat de 8 a 18 dies laborables, i el cost del transport a càrrec del comprador variarà en funció de la destinació.

Per evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar a algú al domicili etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari sent aconsellable emplenar la casella relativa al telèfon de contacte.

El seguiment de les comandes podrà realitzar-se a través de la Pàgina Web armandbasi.com on s'indicarà, a cada moment, en quin lloc es troba la mercaderia fins a la seva recepció definitiva.

No serà possible l'enviament de comandes a bases militars o apartats de correus.

Els costos d'enviament poden ser modificats a qualsevol moment sense previ avís. Aquest canvi serà aplicable a partir del moment en què s'inclogui la modificació a les pàgines d'ajuda i el contracte publicat en aquesta Pàgina Web. En tot cas, seran vàlids aquells costos d'enviament que apareguin al moment de realitzar la comanda.

Vols rebre informació sobre novetats i tendències?